»

dec 29

25 jaar antiracismegroep Tilburg – Benefiet

HARDCORE PUNK BENEFIET TER ERE VAN 25 JAAR ANTIRACISMEGROEP TILBURG

De AntiRacismeGroep in Tilburg bestaat al sinds 1982. Dat betekent dat zij dit jaar 25 jaar bestaan. In die tijd zijn er veel mensen gekomen en gegaan en hebben ze ook veel soortgelijke clubs zien ontstaan en helaas ook weer zien verdwijnen. Maar dat maakt wel dat zij extra trots zijn dat ze al 25 jaar, zonder subsidie en met een sterk wisselend aantal mensen, altijd het hoofd boven water hebben kunnen houden.
Hoewel de AntiRacismeGroep natuurlijk teleurgesteld is dat het nog steeds nodig is -en helaas misschien steeds meer- om tegen alle vormen van discriminatie te vechten, vinden ze het zeker gepast om een groot -keihard- feest te geven. Om te vieren dat er al zo lang mensen in Tilburg opstaan voor een humane, gelijkwaardige samenleving en om een nieuwe periode met flink kabaal in te luiden.
Zaterdagavond, 29 December zullen drie Hardcore punk bands iedereen wakker schudden want wakker schudden is wel nodig in deze tijd van soms oorverdovende stilte tegenover de steeds maar weer opkomende haat, intolerantie, simplificatie en valse angst.

29 DECEMBER, 20:00, HALL OF FAME
St. Ceciliastraat 23
5038 HA Tilburg
013 4600743

GRINDING HALT: Zware Groningse Hardcore met leden van Shikari, The Last Mile en Illeleven.
ROOM 13: Punk uit Brabant met leden van Blood Red.
TESARAC: Progressieve Hardcore Punk uit Nijmegen.

Geef een antwoord